Prikazovanje 1–12 od 52 rezultatov

BMC Cestno kolo Teammachine ALR DISC ONE

Vrhunsko aluminijasto cestno kolo, sedaj z dodanimi disk zavorami. Notranje napeljave kablov, geometrija, pripravljena na dirko BMC in izbrani elementi iz karbona, vključno z sedežno oporo D-Shaped, zagotavljajo, da Teammachine ALR ustreza standardom svoje kategorije.Skupaj z BMC tehnologijo TCC Race je ta aluminijasti okvir Al-13 Premium z obrobnimi zavorami vreden družinskega imena „Teammachine“.

BMC Cestno kolo Teammachine ALR DISC TWO

Vrhunsko aluminijasto cestno kolo, sedaj z dodanimi disk zavorami. Notranje napeljave kablov, geometrija, pripravljena na dirko in izbrani elementi iz karbona, vključno z sedežno oporo D-Shaped, zagotavljajo, da Teammachine ALR ustreza standardom svoje kategorije. Skupaj z BMC tehnologijo TCC Race je ta aluminijasti okvir Al-13 Premium z kolutnimi zavorami vreden družinskega imena „Teammachine“.

BMC Cestno kolo Teammachine ALR ONE

Vrhunsko aluminijasto cestno kolo. Notranja napeljava kablov, geometrija, pripravljena za na dirko in izbrani elementi iz karbona, vključno z sedežno oporo D-Shaped, zagotavljajo, da Teammachine ALR ustreza standardom svoje kategorije. Skupaj z BMC tehnologijo TCC Race je ta aluminijasti okvir Al-13 Premium z obrobnimi zavorami vreden družinskega imena „Teammachine“.

BMC Cestno kolo Teammachine ALR TWO

Vrhunsko aluminijasto cestno kolo.Notranje napeljave kablov, geometrija, pripravljena za na dirko in izbrani elementi iz karbona, vključno z sedežno oporo D oblike, zagotavljajo da Teammachine ALR ustreza standardom svoje kategorije. Skupaj z BMC tehnologijp TCC Race je ta aluminijasti okvir AL-13 Premium z čeljustnimi zavorami vreden družinskega imena “Teammachine”.

BMC Cestno kolo Teammachine SLR01 ONE

Neposredno z WorldToura v vašo garažo.01 Premium Karbon, ACE Tehnologija, integrirana aerodinamična napeljava kablov in sedežna opora v obliki črke D: vztrajno prizadevanje za popolnost je privedlo do več tisoč dizajnerskih ponovitev, ki vam prinašajo absolutno najboljše. Brezčasna ikonična zasnova, vrhunska integracija in izdelava poskrbijo za vrhunsko dirkalno kolo. Cestno kolo BMC Teammachine SLR01 ONE je vrhunec švicarskih kolesarskih zmogljivosti.

BMC Cestno kolo Teammachine SLR01 TWO

Neposredno z WorldToura v vašo garažo.01 Premium Karbon, ACE Tehnologija, integrirana aerodinamična napeljava kablov in sedežna opora v obliki črke D: vztrajno prizadevanje za popolnost je privedlo do več tisoč dizajnerskih ponovitev, ki vam prinašajo absolutno najboljše. Brezčasna ikonična zasnova, vrhunska integracija in izdelava poskrbijo za vrhunsko dirkalno kolo. Cestno kolo BMC Teammachine SLR01 TWO je vrhunec švicarskih kolesarskih zmogljivosti.

BMC Cestno kolo Teammachine SLR02 ONE

Teammachine SLR02 ima vgrajene vse oblikovne značilnosti SLR01 in je zasnovan z lahkim 02 Carbonom. ACE Tehnologija in karbonska sedežna opora v obliki črke D poskrbijo, da je cestno kolo SLR02 prava izbira za dirko ali trening.Cestno kolo BMC Teammachine SLR02 ONE je vrhunec švicarskih kolesarskih zmogljivosti.

BMC Cestno kolo Teammachine SLR02 THREE

Teammachine SLR02 ima vgrajene vse oblikovne značilnosti SLR01 in je zasnovan z lahkim 02 Carbonom. ACE Tehnologija in karbonska sedežna opora v obliki črke D poskrbijo, da je cestno kolo SLR02 prava izbira za dirko ali trening. Cestno kolo BMC Teammachine SLR02 THREE  je vrhunec švicarskih kolesarskih zmogljivosti.

BMC Cestno kolo Teammachine SLR02 TWO

Teammachine SLR02 ima vgrajene vse oblikovne značilnosti SLR01 in je zasnovan z lahkim 02 Carbonom. ACE Tehnologija in karbonska sedežna opora v obliki črke D poskrbijo, da je cestno kolo SLR02 prava izbira za dirko ali trening.Cestno kolo BMC Teammachine SLR02 TWO je vrhunec švicarskih kolesarskih zmogljivosti.

BMC Cestno kolo Teammachine SLR03 ONE

Vsestransko cestno kolo izpopolnjeno z uporabo ACE tehnologije. Karbonski okvir Teammachine SLR03 je lahek vendar trden kjer je to potrebno.

BMC Električno kolo Trailfox AMP ONE..

Trailfox AMP se je rodil iz vsegorskega rodovnika. Njegova e-specifična nastavitev vzmetenja APS, okvir premium carbon in izbrane komponente ustvarijo popoln paket za vzpenjanje višje in spuščanje dlje kot kdajkoli prej. S 150 milimetri hoda, robustnimi štirimi batnimi zavorami in zmogljivo pogonsko enoto Shimano, je električno gorsko kolo Trailfox AMP odlično za raziskovanje zalednega terena.

BMC Električno kolo Trailfox AMP TWO

Trailfox AMP se je rodil iz vsegorskega rodovnika. Njegova e-specifična nastavitev vzmetenja APS, okvir premium carbon in izbrane komponente ustvarijo popoln paket za vzpenjanje višje in spuščanje dlje kot kdajkoli prej. S 150 milimetri hoda, robustnimi štirimi batnimi zavorami in zmogljivo pogonsko enoto Shimano, je električno gorsko kolo Trailfox AMP odlično za raziskovanje zalednega terena.