Plačilo

Ne, ne zaračunavamo dodatnih stroškov ali doplačil za gorivo. Navedena cena je cena, ki jo plačate. Vključno z davkom.

Razumemo, da morda nimate dostopa do tiskalnika, zato ni potrebno imeti natisnjene kopije. Vendar pa zahtevamo, da prikažete ID, ki ustreza vaši rezervaciji, in tudi naročilu #, ki vam je takoj po e-pošti poslano po rezervaciji.

Obrnite se na nas, da dobite najnovejše informacije o želeni vožnji s kolesom.

Priprava

Nosite vse, kar je udobno. Priporočljivo je, da imate uhojen par čevljev ali superg. Najbolje je, da se oblečete v plasteh in nosite oblačila, ki bodo odtisnila znojenje in vam ostala suha in udobna

Ne veliko, ne pozabite, da so naši izleti ‘all inclusive’. Predlagamo vam, da prinesete ustrezna oblačila, da se prilegajo sezoni in dnevnemu paketu ter da boste prinesli dodatne prigrizke in vodo.

Rezervacija

Da. Rezervacije so potrebne za zajamčene pike na vseh turah. Rezervacije nam pomagajo določiti število vodnikov, ki jih potrebujemo, da zagotovimo, da naše skupine ostanejo obvladljive in prijetne, in nam omogočajo, da vas obveščamo o spremembah na turneji zaradi vremenskih razmer ali kaj drugega, kar bi lahko oviralo izlet.

Za celotno povračilo morate klicati 72 ur pred načrtovanim potovanjem. V roku teh 72 ur velja  15 € odpravnine. V roku 24 ur do vašega kolesarskega izleta ni nobenih vračil za odpovedi oziroma če se odločite, da se ne boste udeležili kolesarskega izleta.

Vreme

Vozimo kolo v dežju, snegu, vetru in drugih vremenskih pogojih, ki jih narava odloči. Konec koncev, gremo v avanture! Če vreme zaradi katerega koli razloga ni varno, bo potovanje spremenjeno ali odloženo. Če pride do sprememb zaradi vremenskih razmer, boste obveščeni v tednu pred izletom.