5,5 ur
Trajanje
8/10
Težavnost
18+
Starost
Zahtevni izlet
Tip izleta

Moderni velodromi sestojijo iz dveh 180 stopinjskih nagnjenih odvojev in dveh ravninskih odsekov, ki nista vedno brez naklona. Dolžine standardnih velodromov dosegajo dolžine od 150 do 500 metrov, pri čemer so olimpijski dolgi najmanj 250 metrov; dolžina 333.3 metra je najbolj priljubljena. Velodromi so lahko notranji oziroma zaprtega tipa ali zunanji. V Sloveniji je edini notranji velodrom v Češči vasi pri Novem mestu, zgrajen je bil za potrebe mladinskega svetovnega prvenstva v kolesarstvu leta 1996.

Lokacija ODHODA/PRIHODA
Dobimo se na parkirišču med Leclercom  in Supernovo  na Rudniku
ZBOR ob 15:00 pm
ODHOD proti Velodromu ob 15:15 pm
PRIHOD na Velodrom ob 16:30 pm
NASTAVITVE profesionalnih koles za Velodrom 16.30-17:00 pm   (kolesa boste dobili tam )
IZOBRAŽEVANJE profesionalnega trenerja, kako voziti po Velodromu  17:00-18:00 pm   (obvezno za vse udeležence, ki so prvič na Velodromu)
TEKMOVANJE v disciplini  Šprint (moški, ženske)  18:00-18:30 pm
DRUŽENJE IN RAHLA VEČERJA (sendvič, proteinska ploščica, izotonična pijača ali voda)
18:30-19:00 pm
ODHOD proti Ljubljana 19:15  pm
PRIHOD v Ljubljano
20:30 pm
VKLJUČUJE
Prevoz z sodobnim kombijem
Vključen umirjen in zanesljiv voznik kombija
Rezerviran celoten Velodrom za team Kolesarski Svet
Profesionalno vodenje izkušenega turno kolesarskega vodnika
Vključena vsa profesionalna kolesa, ki so primerna za vožnjo po Velodromu
Vključeno izobraževanje in predstavitev vožnje po Velodromu-Team NM
 Vključena zdrava rahla večerja in pijača po dogodku (sendvič, proteinska ploščica, brezalkoholna izotonična pijača ali voda )
Vključena dobra volja in sprostitev po delovnem tednu
Gratis: več zdrave energije in predihana pljuča ter boljše misli za sprostitev ob koncu tedna

ZAHTEVNOST: 8/10

Kolesarski izlet se izvede ob udeležbi najmanj 6-ih prijavljenih. Kolesarjenje primerno za vse z dobro telesno kondicijo.

Kolesarska čelada, kolesarski dres, rokavice  in ostala  ustrezna oblačila so obvezna in jih prinese vsak kolesar s seboj. Prav tako prinese vsak kolesar s seboj svoja pedala.

Udeleženec vozi na lastno odgovornost in je dolžan upoštevati navodila vodje kolesarskega izleta. S prijavo udeleženec potrdi, da se zaveda zahtevnosti kolesarskega izleta, ter da izpolnjuje zdravstvene in fizične pogoje za varno sodelovanje.

Dobrodošli v tem čudovitem notranjem kolesarskem templju. 😉 Uživajte v kolesarski turi z izkušenim, prijaznim in profesionalnim kolesarskim vodnikom. V bistvu si želimo, da bi z nami spoznavali nove kraje  in se ob tem odlično zabavali.

Kolesarski izlet na Velodrom – dirkališčno kolesarstvo. Ob 15:00 uri se dobimo na parkirišču med Leclercom in Supernovo  na Rudnik, v Ljubljani. Naš odhod proti Velodromu bomo začeli ob 15:15 uri in prihod  na Velodrom ob 16:30 uri. Med 16:30  in  17:00 bomo skupaj pripravili  profesionalna kolesa za na Velodrome. Svoje kolo dobite tam. Med 17:00 do 18:00 boste imeli izobraževanje profesionalnega trenerja, kako varno in pravilno voziti po Velodromu. To je obvezno za vse udeležence, ki so prvič na Velodromu. Med 18:00-18:30 sledi tekmovanje v disciplini Sprint. Med 18:30 – 19:00 bomo imeli nekaj časa za druženje in lažjo večerjo (sendvič, proteinsko ploščico, izotonično pijačo ali vodo). Ob 19:15 bo odhod in ob 20:30 prihod v Ljubljano.

Ocene Izletov

Izlet še nima objavljenih mnenj.

Oddaj Mnenje

Ocene