BMC Switzerland je premium blagovna znamka v svetu kolesarstva. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1994. Danes družba zaposluje približno 120 ljudi po celem svetu. Sedež podjetja je v Grenchnu v Švici, kjer imajo tudi svoj raziskovalni center IMPEC Lab. Celoten proces, to je od začetka izdelave novega kolesa skozi njegovo zasnovo, izdelave prototipov in testiranja koles, poteka neposredno v Švici.  Podjetje stremi k najvišji stopnji kakovosti, tehničnih lastnosti in vrhunskemu dizajnu pri izdelavi svojih koles. Zato so kolesa BMC vedno v samem tehnološkem vrhu kolesarske panoge in imajo močno konkurenčno prednost pred ostalimi.

V podjetju pri razvoju in proizvodnji koles upoštevajo mnenja tako rekreativnih kot profesionalnih kolesarjev. Kolesa BMC testirajo najboljši športniki v zadnjih letih, kot so Fabian Cancellara, Cadel Evans, Taylor Phinney, Thor Hushovd, Ralf Näf, Julien Absalon in Corrine Abraham.

Dragi kolesarski navdušenci, profesionalci in amaterji. V kratkem boste  lahko tudi pri nas v Kolesarskem Svetu kupili kolesa premium blagovne znamke BMC Switzerland. Več podrobnosti sledi kmalu…

photo: www.schoenauer.co

Komentarji

Dodaj odgovor